dilluns, 16 d’agost del 2021

En Mans de Déu, en mans de Maria

 




En un clima de confiança i a la vegada de precaució per la situació sanitària, es va celebrar la pregària missionera al Toro, el passat dimecres, dia 11. 

Presidits pel Sr. Bisbe, els fidels reunits vam posar “En mans de Déu, en mans de Maria” la tasca dels missioners en aquest temps de dificultats per a totes les activitats, tant les nostres –recordem que no s’ha pogut celebrar la Fira de Fornells- com les que duen a terme els missioners, complicades sempre i ara especialment complexes i costoses.

A partir de textos de la profecia d’Habacuc, profeta que dins la desgràcia del seu poble espera confiadament l’acció de Déu i del l’evangelista Mateu, que ens relatà l’episodi del moment de desconfiança de Pere quan Jesús el crida a caminar sobre l’aigua, Mons. Conesa va reflexionar sobre quina ha de ser la nostra actitud davant les dificultats, fiant en l’acció de Déu i la presència del Senyor, malgrat les dificultats.

Es van llegir uns fragments del missatge del Domund 2021 “No podem de parlar d’allò que hem vist i hem sentit” del Papa Francesc. És una convidada clara a ser testimonis de la resurrecció del Senyor en un temps, en que “hem de posar en joc tot allò que hem rebut i ho regalem gratuïtament als demés”. 

Després de repartir uns ciris amb la frase “Jesús es Llum: prega i estima”, que ens convidava a ser llum per als nostres germans, unes pregàries i el Pare Nostre compartit, vam rebre la benedicció del Sr. Bisbe i vam esser enviats a “fer Missió” en els nostres pobles i ciutats


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada