dimarts, 27 de juliol del 2021

Pregària Missionera



 

Benvolguts:

 

Aquest 2021, seguint el rastre de l'any passat, està essent prou difícil. Especialment complicat per als malalts i les famílies que han perdut un dels seus. També per aquells que han vist com la feina no arribava o ho feia amb incerteses i precarietat... Tots hem hagut d'aprendre a viure amb temor. Tots hem descobert la nostra pròpia fragilitat.

Aquesta constatació ha de fer que posem la nostra confiança en el Senyor. "L'ajuda em vindrà del Senyor" cantem amb el salmista.

La circumstància sanitària fa impossible celebrar la Fira de Fornells, però des del Secretariat, amb la col·laboració de tots, procuram reinventar-nos i, amb rifes i altres accions, animar la solidaritat de la gent de Menorca.


En canvi, res no ens impedirà presentar la nostra pregària per la Missió i per tothom. Per açò, la pregària d'aquest any al Toro dia 11 d’Agost durà aquest títol: "En mans de Déu, en mans de Maria". Pregarem pensant en les nostres vides però pensant sobretot en els missioners, que a les dificultats pròpies de la seva tasca han afegit les de la pandèmia.

La misericòrdia de Déu, amb la intercessió poderosa de Maria ens han de fer forts en l'esperança, segurs per la resurrecció de Jesucrist, de que la mort no té la darrera paraula. Fer arribar aquesta esperança que volem per nosaltres mateixos, els missioners la fan arribar a tots els racons del món.

Facem la nostra pregària per ells els missioners i per nosaltres el proper dia 11 d'agost, festa de Santa Clara, davant la nostra Mare de Deu del Toro, a les 20:00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada