dijous, 22 de novembre del 2012

ANIMACIÓ MISSIONERA


Després de la reunió que varem compartir ahir amb els nostres voluntaris, inform els preveres que estem preparant la Jornada " INFÀNCIA MISSIONERA".

BON DIA A TOTS. Com va el començament de curs? Desig que amb ganes i forces per dur a terme tot els que estigui a les vostres mans. 
El Secretariat  Diocesà de Missions juntament amb el Secretariat de Catequesi ,  esteim preparant la Jornada INFÀNCIA MISSIONERA. Segur que prest us aniran arribant informacions. Ahir a Es Mercadal amb els voluntaris de les parròquies, varem tenir una reunió en que ens trobem per preparar, informar i sobre tot perquè ells i elles  juntament amb nosaltres siguem bons portadors dels missatge.
Com podem fer-ho? Com ser missioners?....... De paraula sempre que ens sigui possible, però sempre amb la nostra actitud, amb la nostra vida, perquè aquesta acció va dirigida a persones amb necessitats humanes i espirituals.
Aprofitaré per fer una crida a les parròquies en les que no tenim una persona de contacte amb qui poder compartir aquests moments, que creim que són importants per la animació missionera

ELL ENS DIU: "ANAU PER TOT EL MON A DONAR TESTIMONI DE LA BONA NOVA."

Fins prest.
Yola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada