dilluns, 15 d’octubre del 2012

Pregària vocacional. Dia 21-10-12 a la Catedral, a les 17:00

Dins ela actes que es desenvoluparan a Menorca amb motiu de la Jornada Mundial de la Propagació de la Fe, el Domund, s'ha organitzar una pregària vocacional, en la que el P. Antonio del Pozo Alvarez, missioner Combinià que ens acompanya en la reflexió d'aquest dies, ens proposarà el seu itinerari de fe, el seu despertar vocacional i la seva resposta a aqiesta crida.
Hi participaran també, si Déu ho vol Guillem Ferrer Monjo, diaca de la nostra diòcesis, acabat d'ordenar, Sor Immaculada, Reiligosa Concepcionista Franciscana, hondurenya que està acabant la seva formació al Monestir de Maó, Llorenç Sales Barber, prevere migjorner i delegat de joventut, i com hem dir el P. Antonio Del Pozo Alvarez.
La vocació cristiana ha de ser una vocació a la evangelització, en tots els camps i els àmbit, a la Missió i a la vida dels preveres, a la contempació i a la presència en el món dels diaques permanents.
Ens acompanyaran en els cants el grup Música+Evangeli, format per joves de la Unitat Pastoral St. Francesc-Sta- Eulàlia- El Carme, que proposen fer pregàries amb cant, conjugant música i pregària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada