dimarts, 17 de maig del 2022

Cridats a ser testimonis de Jesús





 

Dissabte dia 14, a l'església de Santa Maria de ferreries vam celebrar la Jornada de Menorca Missionera. Amb el lema “A hombros de gigantes”, vam sentir com en Justo Amado ens va explicar què són les Obres Missionals Pontifícies (OMP): són l'església que no oblida a ningú, descobrint aspectes nou de figures conegudes con Francesc Javier, i Pauline Jaricot impulsora de l’obra que avui coneixem com a Domund.

Vam comptar també amb la presència especial de Manolo Bonet, 50 anys de missió, Oscar Gonzalez, laic que fa missió a l’Amazònia;; Vilma, Caterina i Emiliana, carmelites missioneres provinents de Índia, Malawi i Indonèsia, tots ells “gegants” que donen la vida per fer present Jesucrist en el món.

També vam tenir present la feinada dels voluntaris de la diòcesi que treballen per la missió, especialment de na Fina, ànima de la Fira missionera de Fornells els darrers trenta anys. Amb ella agraïm a tots els voluntaris el seu servei.

Vam presentar un projecte per a rellançar dues realitats promogudes per Tomé Garriga a Republicà Dominicana, i Xavi Martin, des de Menorca.

Acabant, amb allò que ens dóna força per a la Missió: l’Eucaristia compartida amb la comunitat de Ferreries que ens acollia.

Un capvespre per omplir el cor de bondat.

Gràcies a tots els que feu possible que la missió brilli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada