dimarts, 4 de maig del 2021

Menorca Missionera 2021

 Com sabeu, cada any, a mitjan mes de maig, celebrem la jornada de Menorca Missionera, recordant els missioners menorquins, de manera especial, en la nostra pregària i comunitària i personal, i ajudant-los amb la nostra col·laboració econòmica.

L’any passat, com sabeu, arran de la situació sanitària vam suspendre tots els actes i també la col·lecta. El Secretariat diocesà de Missions, amb els diners reunits en aquesta jornada, col·labora en el sosteniment dels missioners que ho necessiten i en la conscienciació de les comunitats.

És important que les comunitats prenguin consciència de que tots som parts importants de la Missió de l’Església, aquest es el Lema de la Jornada d’aquest curs: “Som missió des de Menorca”, amb els tres aspectes de la nostra tasca sensibilització, pregària i col·lecta.

Com cada any es proposa una xerrada formativa que ens ajudi a créixer en aquesta consciencia de que som part de la Missió. Aquest any, hem integrat la nostra xerrada en els actes que programa el Secretariat de Família i Vida amb moriu de “L’any de la Família Amoris Laetitia”. La nostra xerrada, que trobareu anunciada en els cartells d’aquest esdeveniment junt amb les altres, tindrà lloc el dissabte 15, a la parròquia de Sant Bartomeu, a Ferreries a les 18:00 a càrrec d’un matrimoni missioner que, des de Perú, esta formant-se a Madrid.

Vos compartim el cartell de la Jornada, en el convenciment de que ens ajudareu en fer present aquesta intenció a les vostres comunitats, en les vostres celebracions, i que fareu possible que entre tots, la Missió sigui una realitat ben assumida per tots els nostres diocesans.

Convençuts de la vostra cooperació...

Joan Manuel Mercadal Victory

Director del Secretariat Diocesà de Missions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada