dimarts, 28 de gener del 2020

Infància Missionera 2020. “Amb Jesús a Egipte, en marxa”







Els infants en procés d’iniciació cristiana de les parròquies de Menorca es va reunir el dissabte dia 25 a la sala multifuncional de Ciutadella per a compartir la Jornada d’Infància Missionera d’aquest curs. Amb el lema “Amb Jesús a Egipte, en marxa” van reflexionar sobre les dificultats i les situacions dels que han de sortir da casa seva per poder viure amb seguretat, com va succeir amb la Sagrada Família en la seva fugida a Egipte.
Amb els contes de Pau Tarruell i Carmina Mas, van poder prendre consciència de les dificultats dels refugiats, de la necessitat d’acollida, i de la importància dels consells, que nosaltres els cristians reben de Jesús, però que també podem rebre a través de pares, mestres, catequistes...
No hi va faltar la pregària, ni la recollida dels donatius dels grups parroquials, i tampoc la festa, amb algunes danses, ben celebrades i participades per tothom.
Amb l’organització dels Secretariats de Catequesi i Missions i impulsada per les Obres Missionals Pontifícies, aquesta 27èna edició de la trobada ha estat un moment per a aconseguir que els infants descobreixin la importància de la seva fe, encara en creixement, i de compartir amb els altres infants del món allò que aquí tenim.

Joan Manuel Mercadal Victory
Vicent LLabrés Riudavets
Directors dels Secretariats de Missions i Catequesi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada