dilluns, 22 de juliol del 2019

FIRA I PREGÀRIA MISSIONERA 2019

Benvolguts tots:

Com bé sabeu, cada any, també durant l’estiu, el Secretariat Diocesà de Missions treballa per a crear consciència de la responsabilitat missionera que tots els batejats tenim. L’anunci de l’Evangeli als que no l’han sentit encara és una tasca que ens compromet a tots, bé de manera directe, bé a través d’ajudes econòmiques, bé per mitjà de la pregària.
Precisament a aquest aspectes, l’ajuda econòmica i la oració, s’adrecen les activitats de l’estiu: la Fira de Fornells, i la trobada de pregària al Toro.
El proper dia 3 d’agost de 2019, a les 20:00 s’iniciarà la venda de menjars –coques i plats típics menorquins- a Fornells. Els menjars que es vendran els aporten generosament moltes famílies de les vostres comunitats, i cal agrair-ho, a la vegada que cal encoratjar a fer aquesta donació.
Aquest any el producte de la venda es destinarà a un projecte nou d’un missioner veterà: Oscar Gonzalez iniciarà, si Déu ho vol, una nova etapa en la seva vida de Missió, en un projecte itinerant a la zona de les fronteres entre Perú, Bolívia i Brasil. És un projecte compartit entre diverses institucions religioses, recolzat per les conferències episcopals d’aquells països, fundat per un missioner jesuïta i que pretén fer un anunci a les tribus de l’Amazònia que viuen a aquell entorn. La Diòcesis de Menorca, a través d’Oscar Gonzalez, esdevindrà, si no hi ha novetats, una de les entitats col·laboradores d’aquest projecte.
Com no pot ser d’altre manera, el dimecres següent, dia 7 d’agost de 2019, ens aproparem tots a Santuari de la Mare de Déu del Toro per a encomanar-li aquest projecte i tota la tasca evangelitzadora que duen a terme els missioners arreu del món. Una estona de pregària que ens convidarà a sentir com a propi l’esforç d’evangelització que l’Església du a terme a tot el món i del que tots en som responsables.
Vos agrairem que feu conèixer a les vostres comunitats aquests esdeveniments i animeu a participar-hi, tant en la recollida de menjars com a la pregària.

Agraïts per la vostra col·laboració,




Joan Manuel Mercadal Victory
Director del Secretariat Diocesà de Missions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada