dimecres, 22 de maig del 2019

Menorca Missionera 2019

El passat divendres, a Ferreries va tenir lloc la jornada de Menorca missionera. Vam comptar amb el testimoni de  Rafel Mas i Oscar Gonzalez.
Rafel Mas, de la ONG MISOL, de les Franciscanes Filles de la Misericòrdia, ens va explicar el funcionament y sobretot el cor de la ONG, a cavall entre la Misericòrdia y la Solidaritat, les inicials de les quals formen el nom de l’organització. Vam conèixer el seu desenvolupament arreu del món, els seus eixos de funcionament i els seus projectes tant a Amèrica com a Espanya mateix.
Oscar Gonzalez ha estat 17 anys a Hondures, concretament a San Pedro Sula, en un projecte d’educació no reglada, que ha permès créixer a centenars d’infants en un entorn de tranquil·litat i confiança en una zona marcada per la violència i les pandes. Oscar ha tancar aquesta etapa de la seva participació en la Missió de l’Església i està estudiant noves possibilitats de participar en projectes missioners, a la vegada que descansa i segueix la seva formació personal i espiritual.
Tant un com l’altre ens van transmetre la importància de la participació de tots en la missió de l’Església, que ens ateny a tots. Amb uns cants de conscienciació i coratge vam acabar la jornada.






     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada