dimarts, 5 de març del 2019

Misioneros por el mundo

A més dels continguts presentats en l'edició digital, Missioners Tercer Mil·lenni recull en la seva versió impresa l'entrevista amb la germana camerunesa Virgínia Tchuindjang, una de les tres primeres dones africanes que es van convertir en Missioneres Croades de l'Església. Precisament, la congregació acaba de celebrar el seu XV Capítol General, en el qual s'han marcat, com a principals desafiaments a afrontar, l'exclusió, la desigualtat, la vulnerabilitat i la precarietat de grans sectors socials. Conforme a la seva vivència missionera, la germana Virgínia manifesta que “els exclosos que poblen les perifèries han de ser nostres preferits”.
No és l'única recomanació que ens llancen els nostres missioners i missioneres. En la secció “Missió viva”, el comboniano Joan González Núñez ens adverteix que “el cor l'has de portar sempre amb tu i a punt per a estimar”. Ens ho diu des de l'experiència de qui acaba de celebrar les seves noces d'or sacerdotals i ha lliurat molts d'aquests anys a una compromesa labor missionera per terres d'Etiòpia. Per a ell, el treball missioner és el millor regal que Déu li pot concedir a algú.
I per a acabar, un recorregut per terres d'Àsia central, les protagonistes de l'exposició L'estatge de les neus, que pot veure's actualment en el Museu Nacional d'Antropologia i de la qual es fa ressò la nostra secció de “Cultura”. Es tracta d'un viatge fotogràfic, de la mà del muntanyenc i fotògraf Fernando Ezquerro, que arrenca en Istán, el sostre del món, i que fa un repàs pels set antics regnes de l'Himàlaia per a immortalitzar els seus paisatges i l'espiritualitat i hospitalitat de les seves gents. Res millor per a descobrir la petjada cultural i històrica que van deixar.

SI la voleu rebre a la vostra parròquia , o a casa vostra , ens la podeu demanar i fer la subscripció, és una altra manera d´ajudar a la missió .
demaneu-la a : 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada