dijous, 14 de gener del 2016

INFÀNCIA MISSIONERA



El dissabte 23 gener 2016 celebrarem la Jornada d'Infància Missionera, adreçada als fillets i filletes que es preparen per a rebre la primera comunió en el transcurs de l'any 2016. Aquesta Obra Pontifícia té com a principal finalitat iniciar els fillets en les actituds del cristià i col·laborar amb els seus educadors en el seu creixement com a persones i com a cristians. Per a això, els Secretariats de Missions i catequesi ens proposen desenvolupar, en el quadrienni 2015-2018, les tasques pròpies de la iniciació cristiana: conèixer, celebrar, viure i anunciar. L'any passat va ser el primer tram: descobrir-que tots som iguals, fills de Déu, amb el lema "Jo sóc un d'ells". El pas següent, aquest any 2016, és iniciar-los en la pregària i en la celebració. En comprovar que el que som i tenim és pura gratuïtat de Déu, tractem de despertar en ells l'actitud de l'agraïment amb el lema: "Gràcies". La trobada tindrà lloc el dissabte 31 de Gener de 2015, a la Sala Multifuncional de Ciutadella, com els darrers anys.
Malgrat l’esforç que suposa per als que veniu des d’altres poblacions, aquesta  sala és la que reuneix, de moment,  les millor condicions tant per a la presentació del que oferim en la trobada (escenari, projectors, pantalla, etc) com per als assistents, (cadires, calefacció, banys, etc.).
En pocs dies, si no tenim entrebancs, enviarem a les vostres parròquies, el programa detallat de la trobada, que preveu, seguint l’esquema dels darrers anys, combinar el missatge de la Missió, amb el testimoni i la festa.
Esperant la vostra implicació en aquesta trobada diocesana per als infants de les vostres parròquies, rep una cordial salutació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada