dimecres, 25 de febrer del 2015

La Comissió de Missions, dins la Conferència Episcopal Espanyola, promou cada primer diumenge del mes de març, una jornada per recordar la Missió portada a terme a Hispanoamerica. Enguany el lema escollit ha estat "Evangelitzadors amb la força de l'Esperit". Celebrar l'eucaristia és fer present l'amor de Déu a la humanitat. Habitualment l'actualització d'aquest Misteri salvador se celebra als temples especialment dedicats a la celebració de la fe. No obstant això, el cartell del Dia d'Hispanoamèrica mostra un altre temple i un altre context: l'altura dels Andes i la natura que evoca el poder creador de Déu. En contemplar el cartell es descobreix a:
 • Déu Pare, creador de la naturalesa, de la vida, de l'existència humana ... El conjunt de la creació és el mitjà ordinari per arribar a Déu.
 • Déu Fill que es fa present en la celebració de l'eucaristia i en la persona del sacerdot missioner que ha sortit a la trobada d'aquest petit grup de persones que prèviament han estat evangelitzats amb la Paraula.
 • Déu Esperit Sant que amb la seva força santificadora es fa present a l'interior d'aquestes persones, recollides en oració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada