dilluns, 27 de gener del 2014

INFANCIA MISSIONERA 2014

Amb la finalitat de conscienciar sobre la importància de la solidaritat, els Secretariats diocesans de Catequesi i de Missions, han duit a terme aquest matí, a la sala Polivalent del Canal Salat, de Ciutadella, una trobada en la qual hi han participat mes de 450 infants de catequesi de tot Menorca.

Com no pot ser d’altre manera, quan parlem d’infants, la convocatòria va ser una festa viscuda amb vídeos, pregàries, cançons, testimonis i sobretot, amb la alegria que imprimeixen els infants que, a poc a poc, es van familiaritzant amb Jesús.

Després de la benvinguda per part d’en Joan Mercadal, Director del Secretariat de missions, en Victor Uwagba, anima els infants amb una cançó en africà d’agraïment. Seguiren uns reportatges de l’evangeli i la visita al missioner menorquí, Oscar González, que anima un centre infantil a Equador.

En Joan Domingo, un infant de Ciutadella, va aportar el seu bell testimoni, explicant com va recollir diners, en lloc de regals, el dia de la Seva Primera Comunió, per compartir-ho amb infants que en tenen més necessitat.
I ja per acabar, de nou, en Victor, completà la trobada amb noves cançons, danses i contes, fent vibrar el infants d’una manera gojosa. D’aquesta manera, s’arribà al final de la trobada amb la sensació de descobrir, que els infants d’aquí, poden ajudar a altres infants, que en països més pobres, tenen necessitat de tot.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada