divendres, 19 de juliol del 2013

PREGÀRIA MISSIONERA I FIRA MISSIONERA DE FORNELLS




La Fira Missionera de Fornells, tindrà lloc, com els altres anys, el primer dissabte d'agost, es a dir el dia 3, a partir de les 20:00, al costat de la caseta de contramestre, la seva ubicació habitual.

En aquesta ocasió els objectius, a més de la conscienciació de que la realitat missionera no fa vacances, sinó que segueix la seva activitat tots els dies de l'any, seran presentar la tasca dels tres missioners laics menorquins: Tomé Garriga, a Rep. Dominicana, Oscar González, a Hondures i Toni Carreras a Equador. 
Les seves tasques de promoció d'estructures de desenvolupament a San Juan de la Maguana, que fa en Tomé, d'educació en valors que du a terme n'Oscar a San Pedro Sula, i de promoció  d'empreses cooperatives de producció i d'exportació d'aliments a Quito que empeny en Toni, seran les que rebran els doblers que es recolliran en aquesta fira.
Com en altres anys hem de demanar la col·laboració de totes les comunitats cristianes de la diòcesi per tal que, amb les seves aportacions de menjars menorquins i rebosteria facin possible aquesta venda. Agraïm per endavant la col·laboració de tots, especialment de tots els establiments comercials que, malgrat les dificultats de la situació actual, fan lloc a la sensibilitat aportant alguna de les seves especialitats. Es poden aportar menjars fins a les 19:oo al mateix lloc de la fira. o a través de les parròquies.

El dimecres següent, serà el torn de la reflexió i la pregària. dia 7, la Pregària Missionera ens reunirà als peus de la Mare de Déu del Toro, amb una estona de recolliment. Serà a les 20:30 i ens complementarà l'acció de la Fira amb la contemplació de la pregària. Tindrem presents de manera especial els missioners que van morir el passat octubre, Pepe Marco i Jordi Vila, juntament amb tota la realitat missionera de Menorca i de l'Església universal.

Esperem la vostra assistència a les dues convidades estiuenques que vos fa el Secretariat Diocesà de Missions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada