divendres, 11 de maig del 2012

El Secretariat Diocesà de Missions, en ocasió de la Jornada de Menorca Missionera, ha preparat una estona de pregària vocacional.
Tots els cristians  som cridats a ser testominis de Crist Ressuscitat, a ser missioners. Alguns han de ser especialment decidits i fer la passa d'anar a terres llunyanes per a anunciar Jesus a gent que mai n'ha sentit parlar.
Molts hem tingut la sensació, sobretot en moments de la infantesa, de sentir la crida per a anar a Àfrica, a difondre l'evangeli. per unes causes o altres, finalment tan sols alguns ho han fet realitat.
A Menorca, actualment, tenim 16 missioners i missioneres estessos per tot el món. Casi tots tenen ja una certa edat, i necessiten suport i en ocasions recanvi.
Cridats a ser tots missioners, l'Esgléisa ens convida a pregar per les vocacions missioneres i per la resta de les vocacions cristianes.
Maria, reina de les missions, ens acompanyarà en aquesta estona de reflexió, de cant, i ens farà de mitjancera per tal que el Pare segueixi cridant dones i homes per a escampar la seva Paraula.
Maria, deixeble i missionera, cridada, contemplativa en acció seran els punts de reflexió que ens ajudaran a entendre la nostra pròpia vocació i a pregar perque tots siguem generosos en la nostra resposta a les crides que Déu ens fa.
La Parròquia de Santa Eulàlia de Maó ens acollirà el proper diumenge a les 17:00 en aquesta estona de pregària per les vocacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada